حمله اسرائیل به مناطقی از صور | ۱۱ تن شهید و زخمی شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۹۷۱۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۰
حمله اسرائیل به مناطقی از صور | ۱۱ تن شهید و زخمی شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۵)
سازمان امداد و نجات جنوب لبنان اعلام کرد که به دنبال حمله هوایی اسرائیل به منطقه «المساکن» در صور، سه نفر شهید و هشت نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان امداد و نجات لبنان همچنین اعلام کرد که نیروهای امدادی پس از حمله به ساختمان‌هایی در شهر صور، عملیات جست‌وجو و نجات را آغاز کرده و موفق به خارج کردن چهار شهروند زخمی از زیر آوار شده‌اند.

الجزیره همچنین گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی منطقه‌ای میان شهرک‌های «حومین الفوقا» و «عین قانا» در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار دادند.

همزمان، یک پهپاد اسرائیلی شهرک «برج قلاویه» در شهرستان بنت جبیل و همچنین شهرک «القصیبه» در شهرستان نبطیه را هدف قرار داد.

این حملات همزمان با آن صورت می گیرد که شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که نشست کابینه کوچک امنیتی و سیاسی این رژیم برای تصویب توافق آتش‌بس در لبنان برگزار شده است.

بر اساس این گزارش، شماری از اعضای کابینه امنیتی اسرائیل نسبت به توافق آتش‌بس در لبنان به صورت مشروط موافقت کردند.

حملات رژیم صهیونیستی به لبنان درحالی صورت می گیرد که بامداد امروز وزارت امورخارجه آمریکا از توافق لبنان و رژیم تل آویو برای توافق آتش بس خبر داد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که لبنان و رژیم صهیونیستی پس از مذاکراتی در واشنگتن و با میانجی‌گری آمریکا بر سر تسریع اجرای آتش‌بس و ایجاد مناطق آزمایشی تحت کنترل ارتش لبنان به توافق رسیده‌اند.

در این بیانیه همچنین تأکید شده است که آینده روابط دو طرف باید از مسیر مذاکرات دنبال شود.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه آمریکا، دو طرف توافق کرده‌اند که مذاکرات بعدی اول تیرماه برای دستیابی به توافق جامع از سر گرفته شود و واشنگتن نیز در دوره انتقالی نقش تسهیل‌گر ارتباطات را ایفا کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.